🚨 ⚠️ INGYENES házhozszállítás minden 20000 Ft feletti rendelés esetén! 📦

Kirkland vs QGain, avagy melyik minoxidil a jobb szakállnövesztéshez?

július 07, 2017 0 hozzászólás

Kirkland vs QGain, avagy melyik minoxidil a jobb szakállnövesztéshez?

Ez a cikk már régen íródott, így nem biztos, hogy megfelelő információkat tartalmaz. Jelenleg már nem is árulunk QGain márkájú minoxidilt, mivel kereslet csak a Kirkland-re volt. Megértéseteket köszönjük!

Eddig több szakállnövesztő terméket is teszteltünk, amik közül a Minoxidil tartalmú termékek tűntek a leghatásosabbaknak (annak ellenére,hogy elméletileg ez "csak" egy hajnövesztő). Ezek közül is rengeteget kipróbáltunk, és a szerintünk leghatásosabb szakállnövesztők az angol QGain, és az amerikai Kirkland. De hogy miben különböznek? Melyik a hatásosabb? Melyiket éri megvenni? Ezekre adjuk meg a választ a mai rövid bejegyzésben.

Azért is lesz ez a blogbejegyzés rövid, mivel nincs min vitatkozni, már most az elején leírjuk, hogy szerintünk egyértelmű győztes a Kirkland. De azért nem olyan volt olyan könnyű választás, hisz nem véletlenül adunk 100% elégedettségi garanciát a QGainre is.

 

De azért nézzük meg részletesebben mindkettőt, hogy miért is lett ez a választás:

Összetevők: A legfontosabb összetevőket (minoxidil, alkohol, víz, propilén-glikol) mindkettő tartalmazza; ezek mellett a QGainben találató több vegyszer is, amelyeknek pontos hasznát nem igazán tudjuk. Többek között van benne illatanyag is, amely egyáltalán nem érződik, és értelmét se látjuk, hisz nem azért kenjük az arcunkra, hogy illatosak legyünk.

 

Felszívódás: Felszívódás alapján szintén a Kirklandre szavazunk, mivel az átlagosan 30-60 perc alatt felszívódik, míg a QGainnél ez akár másfél óra is lehet.

Mellékatások: Mellékatások tekintetében a két termék ugyanolyan. Ugyanazok fordulhatnak elő mindkettőnél (infó: Mi az a Minoxidil?). Talán csak annyi, hogy a QGain használatánál többünknek sokkal jobban száradt az arcbőre. Ami annyira nem lenne vészes, de amikor azt látod a másik arcán akivel beszélsz, hogy azt nézi mi az a sok elhalt bőr az arcodon, akkor azért fel tud idegesíteni.

Eredmény: Itt szintén ugyanaz mindkettőnél. Ahogy írtuk, nem véletlenül adunk mindkettőre pénzvisszafizetési garanciát. (infó: Garancia)

Összesítés: Összeségében elmondható, hogy a két termék ugyanaz. A Kirkland által gyártott minoxidil az elsők között volt a piacon, majd csak utánuk jelentek a QGainhez hasonló termékek, amik nem teljesen tudták felvenni a fegyvert az elődökkel. Tényleg nem azért bálványozzuk a drágább Kirklandet, hogy nekünk több bevételünk legyen belőle, de aki törődik a szakállával, és szeretne szép eredményeket, kevesebb szenvedéssel, annak a Kirkland ajánlott.

 

Te mit gondolsz? Neked melyik vált be jobban? Írd meg itt hozzászólásban!

 




x
x