SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 1480 Ft (15.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary Kft. ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg).

FoxPost automata

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik.  Ezen szállítási mód díja bruttó 1080 Ft.

Kérjük, a KOSÁR-ban a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagod, vagy válaszd ki a KOSÁR oldal alján a megfelelő automatát!

https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Shopify.hu nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Utánvétes kifizetést nem rég vezettük be. Házhozszállítás esetén készpénzes kifizetés lehetséges, automatába való rendelés esetén kártyás kifizetés.

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét a Szakállnövesztés Magyarország Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (American Express kártyával is a Paypal "bejelentkező" oldalán tudsz fizetni.) További információ a Paypal oldalán olvasható.

Banki Átutalás

A megrendelés összegét Banki Átutalással is ki lehet egyenlíteni. A megrendelésed végösszegét csak küldd át a következő számlaszámra, és az összeg megérkezése után feladjuk csomagod:
Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: Balázs Roland E.V.
Kedvezményezett számlaszáma: 12010862-01709959-00100001
Közlemény: Neved, Rendelésed száma

Személyes átvétel

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön. Megértésedet előre is köszönjük. 

x
x