SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

GLS házhozszállítás

Termékeinket akár egy napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 1590 Ft (18.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary Kft. ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg).

GLS csomagpont

A GLS csomagpontok segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket. A GLS csomagpontok országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik. Ezen szállítási mód díja bruttó 1590 Ft (18.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

Kérjük, hogy a megrendelt csomagnál a GLS visszaigazoló emailben kattints a "Módosítás" gombra, vagy hívd a GLS ügyfélszolgálatot és így válaszd ki a neked megfelelő csomagpontot.

Módosítás Gomb

GLS CsomagPont kereső | GLS Hungary (gls-group.eu)

 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Shopify.hu nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Házhozszállítás esetén készpénzes kifizetés lehetséges.

Banki Átutalás

A megrendelés összegét Banki Átutalással is ki lehet egyenlíteni. A megrendelésed végösszegét csak küldd át a következő számlaszámra, és az összeg megérkezése után feladjuk csomagod:
Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: Balázs Roland E.V.
Kedvezményezett számlaszáma: 12010862-01709959-00100001
Közlemény: Neved, Rendelésed száma

Személyes átvétel

Személyes átvételre jelenleg sajnos nincs lehetőség sem székhelyünkön, sem telephelyünkön. Megértésedet előre is köszönjük. 

x
x