🚨 ⚠️ INGYENES házhozszállítás minden 20000 Ft feletti rendelés esetén! 📦

4+1 Tipp a szakáll növesztéshez

július 08, 2017 0 hozzászólás

4+1 Tipp a szakáll növesztéshez

Minden férfi legalább egyszer szeretné kipróbálni, milyen is az, ha szakálla van. Ha a nők igazi férfiként tekintenének ránk, és talán szeretnénk egy kicsit a középpontban lenni az arcszőrzetünk miatt.

Egyeseknek egyszerűen csak jól áll, másoknak egyenesen szükségük van rá. 

Akinek pedig nem adatottak meg a tökéletes gének a szakáll növesztéshez (ne aggódj, nem vagy egyedül), azoknak most összegyűjtöttünk 4+1 tippet, hogy lehet elérni a leggyorsabban a tökéletes szakállat.

Mutatom is, hogy miről beszélünk:


 Kit Harington

 

Most, hogy eldöntöttük, hogy szakállát akarunk, nézzük is a szakállnövesztés trükkjeit:

1.Tipp: Élj egészségesebben!

Kissé klisésen hangzik, de ez az egyik legfontosabb talán. A kevés stressz, a rendszeres edzés hogy a vérkeringésed javuljon, vagy a rendes, pihentető alvás elengedetetlen a megfelelő szakáll eléréséhez. 

 

 

2.Tipp: Tartsd tisztán az arcod!

Tisztísd meg az arcod naponta többször is. Elég ha csak sima meleg vízzel is mosod meg, a lényeg, hogy eltűntetsd a rárakódott szennyeződéseket.

A legjobb megoldás a napi tisztítás mellett, ha hetente egyszer arcradírt használsz, hogy eltűntesd az elhalt hámsejteket is.

 

3.Tipp: Vigyél be elegendő vitamint!

A megfelelő vitaminok szedése szintén elég fontos tényező, ha hamarabb szeretnénk szakállat növeszteni. A legfontosabbak a B1, B6 és B12 vitaminok. Ezek mellett a Biotin (B7 vitamin/H vitamin) szedése is nagy segítség a növesztés felgyorsításában, ami egyébként kapható a webáruházunkban (akárhol veszed figyelj oda, hogy ne tartalmazzon semmilyen DHT blokkólót, különben drasztikusan lassítja a szakállad növesztését).

Ha van lehetőségünk a vitaminokat természetes forrásból pótoljuk. (B1-vitamint tartalmaz a rizs, a zabliszt, a korpás búza, a korpa, a tej és sok zöldségféle. A B6-vitamin természetes forrása a búzakorpa, búzacsíra, máj, vese, tej, káposzta, marhahús és tojás. A B12-vitamin megtalálható a májban, a vesében, a tojásban és a tejben, valamint a marha- és sertéshúsokban.)


 

4.Tipp: Ne borotválkozz túl gyakran!

Az, hogy ha gyakran borotválkozol, akkor gyorsabban nő a szakállad csak egy tévhit, mivel semmi tudományos bizonyíték nincs rá. Sőt, inkább csökkennek a szálak az arcodon a gyakori borotválkozástól.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne borotválkozz, nyugodtan tedd csak meg, mivel senki nem akar úgy kinézni, mint a lent lévő úriember.

Nem erre számítottunk...

 

+1 Tipp: Ha pedig meguntad a szakálltalanságot, nem akarsz tovább várni és reménykedni, hogy egyszer majd magától megoldódik, akkor a titkos fegyverünk egyértelműen a Minoxidil szakállnövesztés, amivel 3-6 hónap alatt teljesen pucér arcból is szakállas arcot csinálunk.

 

Hihetetlenül hangzik?

Pedig nem az.

90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre!

Nem nőtt ki a szakállad?

Akkor mi álljuk az egészet! (Igen, ennyire biztosak vagyunk, hogy Neked is működni fog!)

Arról nem is beszélve, hogy:

  • 3750+ elégedett vásárló nem tévedhet
  • 3 éves megbízható működés
  • több ezer kinövesztett szakáll és haj
  • szupergyors és mindent megválaszoló ügyfélszolgálatunk 3 éve 5 csillagra lett értékelve

Ne is várj tovább, olvasd el az egyetlen szakállnövesztési útmutatót, amit el kell olvasnod, hogy mindent tudj a szakállnövesztésről!

 

Minden kérdésedre megtalálod a választ a giga szakállnövesztési útmutatónkban: Mi az a Minoxidil?

Minoxidil

 

Ha bármi észrevételetek van a bejegyzéssel kapcsolatban, vagy netán kérdésetek, akkor bátran tegyétek fel itt hozzászólásban, vagy a Kapcsolat oldalon!




x
x