🚨 ⚠️ INGYENES házhozszállítás minden 20000 Ft feletti rendelés esetén! 📦

Movember Mozgalom - Adománygyűjtés

A Movember (A "mo" jelentése az ausztrál szlengben a moustache, vagyis bajusz. Mo+November = Movember) egy évente megrendezett esemény, amely a férfiak egészségügyi problémáira hívja fel a figyelmet, mint például a prosztatarák vagy a hererák. Azok a férfiak akik ezzel a kezdeményezéssel egyetértenek, és kiállnak az ügy mellett, azok a jótékonysági mozgalom jelképét a bajuszt viselik büszkén. Később kialakult a Movember mellett a No Shave November, mely arra ösztönöz, hogy egyáltalán ne borotválkozzunk ebben a hónapban, szintén a figyelemfelhívás érdekében. 

Hogy ki melyik ügy mellé áll, az szinte teljesen mindegy. A lényeg a férfitársadalom figyelmének felkeltése hogy a szűréssel növelhetők a túlélési esélyek. 

A férfiak ösztönzésével (akit a jótékonysági szervezet Mo-Brosnek nevez), hogy részt vegyenek a mozgalomban, a Movember célja korai rákfelderítés, a diagnózis, és a hatékony kezelések növelése, és végső soron a megelőzhető halálozások számának csökkentése. 

Természetesen mi is szeretnénk a jó ügy mögé állni, így mi már most Októberben elkezdjük. Az Októberben és Novemberben vásárolt szakállnövesztők 10%-át jótékonyságra fordítjuk. A November végén összegyűlt összeget mi megduplázzuk és elutaljuk a Movember Magyarország Egyesület számlájára.

Nincs más dolgotok, csak a vásárlásnál írjátok a megjegyzésbe, hogy MOVEMBER, és mi tudjuk, hogy ti is az ügy mellé álltok, és november végén közöljük mekkora összeg gyűlt össze.

Ha még többet szeretnél tudni: www.mentsmanust.hu

x
x